Ons Nieuws


Loading

Coming soon: Take what you need!

  • DateFebruary 4, 2016

Vandaag hadden we een afspraak met de vertegenwoordigster van Mi Moneda. Al eerder vertelde ze ons dat ze een  nieuwe sieradenlijn heeft  met de naam“Take what you need” en volgens haar was dit echt een mooi merk voor onze winkel.

Vanmiddag heeft ze ons deze sieradenlijn laten zien en ze had echt gelijk! Take what you need is een mooi edelstalen sieradenlijn voor een betaalbaar prijsje.

Het is een zogenoemde bar nacklace en bar bracelet. Een nieuwe trend wat je al veel ziet bij de sterren in Hollywood en wat je ook steeds meer gaat zien in Nederland.
Iedere bar necklace en bar bracelet van Take What You Need by Mi Moneda wordt geleverd met een ‘Inspire’ bar, waarop een veertje staat afgebeeld.
Je kan een basisketting kopen, maar je kan de ketting ook persoonlijk maken door zelf een tekst uit te kiezen. Voor wie graag een nog meer persoonlijke touch aan het sieraad wil geven, is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan als designer en een eigen bar te ontwerpen. Een betekenisvolle datum, een tekening of schets, een handgeschreven tekst van je geliefde; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk is zo’n ketting of armband al erg leuk, maar de verpakking maakt het helemaal af! Je krijgt de bar in een leuk klein apothekersflesje en in ieder flesje zit een veertje. Ook in het mooie doosje zit een veer. Hoe leuk is dat om weg te geven!

Volgende week bij ons verkrijgbaar!

 

 

 

 

Ketting Mi Moneda (Small) mimoneda3_76c0b (Small) takewhatyouneed1 (Small) twyn_-_verpakking_bar-02_55 (Small)

 

Leave a Comment