Ons Nieuws


Loading

Elburg “open de poorten”

  • DateMarch 22, 2014

Hanzestad Elburg opent de poorten!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april staat Elburg Vesting als Hanzestad in het teken van een nieuw evenement: Open de poorten! Dit initiatief van Winkelvesting Elburg geldt als symbolische opening van het nieuwe voorjaar- en zomerseizoen. De opening van het festijn zal dan ook symbolisch plaatsvinden op vrijdagmiddag.

Dit gebeurt door het overhandigen van de stadsleutel aan burgemeester Frans de Lange die vervolgens de oude stadspoorten zal openen. Vervolgens zullen de genodigden een rondleiding door Elburg Vesting maken om te zien wat de feestelijk versierde Hanzestad dat weekend allemaal in petto heeft voor het publiek. Er zijn nieuwe terrassen en winkels. De horeca in het stadje is er ook weer helemaal klaar voor om het publiek ook dit seizoen gastvrij te ontvangen.

Er zijn optredens van de Hellebaardiers en het Top Theater. Zowel op vrijdag als zaterdag zal er een wervelende Vestingshow worden opgevoerd met dans, muziek, producten en modeshows. De horeca ondernemers zullen het publiek trakteren op heerlijk hapjes. Zaterdag zal er ook van alles te doen zijn voor de kinderen tijdens het Kids spektakel dat wordt afgesloten met een Palmpasen optocht door Elburg Vesting.

opendepoorten

Leave a Comment