Blog 3: My jewellery

Oorbellen, kettingen, armbanden, riemen, tasjes; dit en nog veel meer tekent een van de bekendste sieradenmerken onder de meiden en jonge vrouwen: My Jewellery. Een merk met een groot, actueel en divers assortiment. Als we door het raampje van Apollo gluren, zien we de mooie sieraden en accessoires van het merk shinen in het licht. Laten we eens naar binnen gaan. Let’s meet My Jewellery!

We kennen My Jewellery als een groot bedrijf. Maar ooit is het klein begonnen, met het verkopen van handgemaakte spullen. Inmiddels is My Jewellery uitgegroeid tot een heel groot bedrijf. Ze werken weel samen met influencers en maken zo hun bedrijf nog groter en groter. Het bereik via social media is groot. Door heel het land is het sieradenmerk bekend.

2,5 jaar geleden heeft Apollo het merk My Jewellery aan het assortiment toegevoegd. Gerlie

se, een van de werknemers van Apollo, volgde het merk al een tijdje via Social Media. Ze zag dat meerdere winkels het merk inkochten. Dit maakte Gerliese ook enthousiast voor Apollo. Zou het geen idee zijn om een deel van het assortiment van My Jewellery in te kopen voor de winkel? Dit idee is aan Bettie voorgelegd. Ze vond het een goed idee! Niet alleen omdat het bedrijf een heel leuk assortiment heeft, maar het had nog een voordeel. De meiden van Apollo kunnen voor de inkoop van de spullen van My Jewellery gewoon in de winkel blijven. My Jewellery komt met hun uitgebreide assortiment naar de winkel. Een soort mini-beurs at the store!

My Jewellery is een bedrijf dat de producten erg snel produceert. Het wordt besteld, snel geproduceerd en binnen no-time ligt het al in de shop om te verkopen aan de enthousiaste klanten!

De eerste ingekochte collectie werd in juni 2018 vol trots in de winkel gelegd. Er werd van alles ingekocht. Sieraden, riemen, maar ook tassen. Van alles! Door de jaren heen verandert de collectie. Ieder seizoen is er weer heel veel nieuws. My Jewellery is een bedrijf dat erg bezig is met de laatste trends van de tijd. Ze kijken naar grote merken om te zien wat ieder seizoen veel terugkomt. Bijvoorbeeld ontwerpen van tasjes, riemen, maar ook het toevoegen van een adventskalender aan het einde van het jaar.

Naast My Jewellery heeft Apollo nog meer sieradenmerken in de winkel liggen. Het geeft klanten de mogelijkheid om diverse sieraden met elkaar te combineren. Wat je nu veel ziet is dat meerdere kettinkjes met elkaar gedragen worden. De sieraden van My Jewellery zijn gemaakt van stainless steel. Je kan ze dus dragen onder het douchen, zonder bang te zijn dat de sieraden gaan verkleuren. Dat is ook een kenmerk van de sieraden van Zag. Daarom worden sieraden van dit merk vaak gecombineerd met sieraden van My Jewellery. Naast Zag kent het merk Kalli kalli ook sieraden van stainless steel en ook deze sieraden worden vaak gecombineerd met die van My Jewellery.

Kettinkjes kunnen leuk met elkaar gecombineerd worden, maar dat geldt ook voor armbandjes. My Jewellery heeft bijvoorbeeld leuke gekleurde armbandjes, vooral in de zomer. Deze vallen leuk te combineren met een subtiel goudkleurig armbandje.

Maar dat combineren is soms nog wel lastig voor de klant. My Jewellery kent een uitgebreide collectie van kettingen. Van heel fijn tot heel grof. Hartstikke leuk om samen te combineren! Het gebeurt regelmatig dat klanten geen inspiratie hebben, vaak door de grote diversiteit. Er is zo veel keuze! De meiden van Apollo helpen graag om de perfecte combinatie bij elkaar te zoeken. En daar hoef je niet eens voor naar de winkel. Op de Instagrampagina van Apollo worden dagelijks leuke setjes en combinaties van sieraden laten zien. Ontzettend handig! Je kan het setje zo rechtstreeks shoppen. Dat kan natuurlijk ook via de website, waar een groot deel van het assortiment van My Jewellery met een paar klikken op de muis besteld kan worden!

Waar wacht je nog op?

Comments
 1. Lisanne 2 jaren ago

  Deze sieraden zijn mooi!!! Zag is ook echt een favoriet merkje van mij.

  Beantwoorden
 2. Hendriët 2 jaren ago

  Wat leuk om te lezen hoe dat allemaal gegaan is met de inkoop! Ik vind de sieraden van myjewellery erg mooi en ik ben altijd blij met de setjes die jullie aanprijzen/adviseren via insta. Dat zou ik soms zelf niet zo bij elkaar zoeken, maar wordt daar dan wel enthousiast van!!! Leuk!!! Ga zo door!! Ik krijg ook regelmatig een compliment voor het mooie zwarte glitter mondkapje van myjewellery!

  Beantwoorden
 3. Lianne 2 jaren ago

  Wat leuk geschreven Hennely!

  Beantwoorden
 4. Rosanne 2 jaren ago

  Superleuk om dit te lezen! Ik heb zelf ook een aantal sieraden van My Jewellery. Vooral de oorbelletjes draag ik veel en ik vind het ideaal dat ze van stainless steel zijn. Zelf heb ik de kettinkjes nog nooit gecombineerd, maar dat is zeker een leuk idee. Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 5. Chantal 2 jaren ago

  Een mooi trendy merk, waar zowel ik als mijn dochters zo blij van worden..die jaarlijkse adventkalender is helemaal een feestje..

  Beantwoorden
 6. Anne van Gelder 2 jaren ago

  Graag win ik een mooi sieraad!

  Beantwoorden
 7. Anne van Gelder 2 jaren ago

  Graag!!

  Beantwoorden
 8. Iris 2 jaren ago

  Afgelopen zomer nog een top tasje van My Jewellery gekocht bij jullie! Vind het merk super! Ben inmiddels van zilveren sieraden overgegaan naar gouden en allemaal van dit merk! Love it!

  Beantwoorden
 9. Iris 2 jaren ago

  Afgelopen zomer nog een mooi tasje van My Jewellery gekocht bij jullie! Ben helemaal fan. En inmiddels van zilveren sieraden overgestapt naar gouden. Ook allemaal van dit merk, love it!

  Beantwoorden
 10. Mathilde 2 jaren ago

  Helemaal fan van vooral de sieraden! Draag ze met veel plezier.

  Beantwoorden
 11. Anne 2 jaren ago

  Prachtig geschreven!

  Beantwoorden
 12. elisabeth 2 jaren ago

  heel leuk geschreven! en wat is mij jewellery toch een geweldig merk

  Beantwoorden
 13. Sophia 2 jaren ago

  Leuk Hennely!
  Graag win ik iets:)

  Beantwoorden
 14. Esther 2 jaren ago

  Gaaf Hennely! Ook zeer fan van hun sieraden en erg leuk om te zien hoe de onderneming tot stand is gekomen en hoe het zich in stand houdt!

  Beantwoorden
 15. Lyanne 2 jaren ago

  Superleuk!

  Beantwoorden
 16. Anneroos 2 jaren ago

  Ik ben helemaal fan van de sieraden, het zou leuk zijn als ik er 1 zou winnen

  Beantwoorden
 17. Anneroos 2 jaren ago

  Ik ben helemaal fan van de sieraden, het zou leuk zijn als ik er 1 zou winnen.

  Beantwoorden
 18. Chelsey 2 jaren ago

  Dit is te gek! K heb pas ook een bon ervan gekregen. Maar hoe gaaf zijn die sieraden! Ik wou dat ik ze allemaal kon kopen. En ik ben fan van deze sieraden! Ik krijg binnenkort ook een ketting binnen! Te gek!
  En nog super mooi geschreven ook! Super leuk. Trots!

  Beantwoorden

Post a Comment

Your email address will not be published.