Blog 4: Tassen

Gezellig even shoppen, een dagje de natuur in, met je beste vriendin naar de film of een werkdag op kantoor, een tas ontbreekt nooit! Een grote tas, om je laptop in te doen, of juist een klein tasje voor je telefoon, pasjes en lipstick. Laat Apollo nou net de winkel zijn met super gave tassen in het assortiment. Laten we een kijkje nemen!

Cecile, een van de medewerksters van Apollo, noemt zichzelf een grote tassenfan. Haar enthousiasme over de tassenmerken straalt er vanaf als ik haar op een woensdagochtend aan de telefoon heb. ‘Grote tassen, kleine tassen, we hebben ze allemaal!’, zo zegt ze. ‘Onze winkel heeft een ruim assortiment aan tassen in diverse soorten, kleuren, maten en prijzen.’

Apollo verkoopt tassen van drie verschillende merken. Burkely, Dstrct en het welbekende merk Zusss. Drie diverse merken met ieder weer de eigen dingen die het merk uniek maakt. Wat deze drie merken gemeen hebben, is het brede assortiment van grote tassen die handig zijn voor een werkdag, tot kleine tasjes voor een avondje naar de film.

Het merk Burkely is een merk dat al een heel aantal jaren bestaat. De tassen van dit merk hebben een chique uitstraling. Ze zijn daarom heel geschikt voor bijvoorbeeld meetings voor het werk of een diner in een mooi restaurant. De tassen zijn vooral erg populair bij ouderen.

Ze hebben een prachtige kwaliteit strak leer. En het mooie is, dat de tassen van Burkely niet snel uit de mode zijn. Ze zijn tijdloos en dat maakt dit merk erg geliefd. Burkely ontwerpt o.a. laptoptassen, crossover bags, phonewallets, werktassen en sinds een tijdje is ook de hipbag in het assortiment. Een superleuk model tas die zowel om de heup als om de schouder gedragen kan worden. De kleuren van de tassen van Burkely zijn vooral zwart, bruin, cognac, geel en groen.

Weer een heel ander merk is het merk Dstrct. Apollo heeft de tassen van dit merk al jaren in de winkel. Ze merken

dat de tassen van Dstrct erg populair zijn bij de klanten. Dat is ook niet gek, want Dstrct kent veel modellen. Naast werktassen, crossover bags en laptoptassen, zijn er van dit merk ook shoppers en minibags die precies ruimte hebben voor een zonnebril, telefoon en je lipstick. Wil je nou een tas leuk combineren met een portemonnee? Dat kan, want Dstrct heeft ook prachtige portemonnees. De tassen zijn gemaakt van glad soepel leer met soms een crocoprintje en prachtig suède. Het kent een goede prijs/kwaliteit verhouding. De kleuren die je bij de tassen van Dstrct vaak ziet zijn zwart, cognac, bruin, groen en geeld. Hierin komt dit merk goed overeen met Burkely. Ook Dstrct is vooral populair onder de ouderen, maar ook bij jongeren is het merk in trek.

En als laatste komen we aan bij het merk Zusss. Voor velen van ons zeker niet onbekend. Naast tassen heeft dit merk ook toffe (woon)accessoires, kleding, schoenen en andere leuke dingen in het assortiment. Het merk Zusss heeft haar naam

te danken aan de drie zussen die dit merk samen hebben opgezet. Net als de tassen van Burkely en Dstrct zijn de tassen van Zusss gemaakt van leer. Maar de tassen van Zusss zijn gemaakt van vegan leer, dat bijna niet van echt leer te onderscheiden is. Het jonge trendy merk ligt erg in trek bij de jongeren, maar ook bij de ouderen.

Zusss heeft diverse tassen in het assortiment. Opvouwtasjes, stoffen tassen, schouder- en crossbodytasjes, maar dit voorjaar is er wat nieuws, namelijk laptopsheets en rugzakken. De laptopsheets zijn in diverse maten verkrijgbaar. De kleuren van de tassen zijn voornamelijk grijs, lichtblauw, cognac en zandkleur.

Hier wordt je toch enthousiast van! Wil je lekker rondneuzen tussen al deze mooie tassen en niet te vergeten alle nieuwe voorjaarsspullen? Neem dan een kijkje op de website www.apollo-elburg.nl of volg Apollo op Facebook en Instagram. Maar nog veel leuker is het om fysiek eens een kijkje te nemen! Neem daarom snel contact op en kom gezellig langs. De dames van Apollo zien er weer naar uit om u te ontmoeten!

Post a Comment

Your email address will not be published.