Blog 9: De koude (gezellige) maanden

De dagen worden korter en kouder en dat betekent dat het tijd wordt voor gezelligheid in huis. Kom maar op met dat najaars- en wintersfeertje! Lekkere geurkaarsjes, een mooi nieuw kussen op de bank of een mooie vaas voor een prachtig najaarsboeket. De vrachtwagen met dozen staat regelmatig voor Apollo met allemaal nieuwe artikelen. Genoeg keuze dus!

De koude en donkere maanden zijn van start gegaan. De eerste blaadjes vallen van de bomen en er zijn al flinke regenbuien gevallen. Geen weer meer om buiten te zitten, dus dan maken we het binnen maar gezellig! Zusss heeft bijvoorbeeld weer een prachtige nieuwe collectie met kleding, maar ook met woonaccessoires, zoals prachtige kussens in diverse soorten, kleuren en maten. Maar ook hele mooie artikelen van andere merken zijn binnenkort te verkrijgen in de winkel. En dat is helemaal toepasselijk in maand oktober, want dit is de woonmaand! Leuk om jezelf eens te trakteren op een leuk cadeautje voor een mooie prijs.

Ook HK-living, het bekende serviesmerk, heeft weer een prachtige nieuwe collectie. Espressokopjes, koffiemokken, mooie mokken voor een lekkere bak chocolademelk met slagroom 😉 of een lekker bakje thee. Maar ook heeft het merk koektrommels en storagepotten in de collectie om allemaal lekkers op te bergen. En psst, Lisanne en Gera zijn ook al op inkoop geweest voor een te gekke nieuwe collectie die in het nieuwe jaar binnenkomt!

Sinterklaas en kerst zijn ook al in aantocht. Gezellig dagen in de warme koude wintermaanden. Op de Instagrampagina van Apollo worden dagelijks nieuwe toffe items gepost die in de winkel te krijgen zijn. Leuke tips voor op je lootje voor sinterklaas! Of als je iemand tijdens de feestdagen wilt verrassen.

Zelfs de kerstartikelen droppen al langzaam binnen. Het merk Zusss heeft prachtige woonaccessoires in kerstsfeer, zoals kaarsenstandaards, slingertjes, en een nieuwe lijn kerstballen. Allemaal om het in huis wat gezelliger te maken. Maar Apollo biedt nog meer voor de feestdagen, namelijk kerstpakketten. Je kunt zelf, tijdens de openingstijden komen shoppen voor een leuk kerstpakket voor alle werknemers, maar het is ook mogelijk om een avond te reserveren buiten de openingstijden om en met alle collega’s te komen shoppen. En dat helemaal in sfeer met een muziekje, een hapje en een drankje. Zo kan iedereen voor een bepaald bedrag een eigen kerstpakket samenstellen.

Het is ook mogelijk om de dames van Apollo zelf een kerstpakket te laten samenstellen voor een bepaald bedrag. Eventuele voorkeuren kunnen doorgegeven worden en het kerstpakket wordt door hen samengesteld. En het is zelfs mogelijk om er bijvoorbeeld een fles wijn aan toe te voegen, of wat lekkere speciaalbiertjes. Er wordt echt iets leuks van gemaakt! Natuurlijk sturen ze vooraf even een foto hoe het eruit gaat zien 😉

En wilt u liever een kraampje van Apollo op locatie van het bedrijf zelf? Dat kan ook. De auto wordt volgeladen met allerlei leuke spullen, en de keuze is reuze!

Laten we met z’n allen gaan genieten van deze donkere, maar oh zo gezellige en knusse wintermaanden!

Post a Comment

Your email address will not be published.