Blog 8: planten

De laatste jaren is de trend niet meer weg te denken: planten in huis. Je kan ze overal krijgen, groot en klein en in tig soorten. Sinds een tijdje kun je ook prachtige planten scoren bij Apollo. En deze planten moeten natuurlijk ook ergens in. En daarvoor kun je natuurlijk ook bij Apollo terecht. Een mooie pot of een rieten mand, er staat van alles in de winkel. Oftewel: de keuze is reuze!

Apollo staat bekend om de prachtige accessoires voor in huis en nog veel meer leuke artikelen. Onder andere bloempotten en manden. Deze zijn van de merken Zusss, wat voor iedereen vast heel bekend is, Madam Stoltz en De Eekhoorn. Regelmatig per jaar komen er weer veel nieuwe items binnen, passend bij het seizoen van dat moment. Donkere kleuren, lichte kleuren, grote potten en manden, kleine potten en manden, hoog en laag; kortom, er is voor iedere plant en ieder interieur een geschikte pot of mand!

Naarmate Bettie en de andere dames merkten dat er vraag kwam naar planten, werd er eens samen over nagedacht of het geen optie zou zijn om planten in te kopen en te verkopen in de winkel. Zo kunnen de klanten die op zoek zijn naar een bloempot of een mooie mand, het plaatje compleet maken met een bijpassende plant. Leuk om voor jezelf te kopen als mooie aanvulling op je interieur, maar het is ook een veel gegeven cadeau.

Het was dus geen vraag of er planten bij zouden moeten komen in het assortiment. Bettie neemt deze taak graag op zich en gaat geregeld op inkoop. En als de planning even anders loopt dan anders, nemen haar dochters het graag over. Wel wil Bettie er dan graag bij zijn, dus dan wordt Facetime even gebruikt 😉

Het zijn niet de meest voorkomende planten die worden ingekocht. Apartere planten, daar houdt Bettie wel van, en dat past ook het meest bij de doelgroep. ‘Apartere en vooral ook makkelijke planten’, zo noemt Bettie het. ‘Vooral jonge vrouwen komen langs voor een mooie plant. En tegenwoordig werkt iedereen en is het natuurlijk druk, dus is het handig als je de planten niet veel water hoeft te geven.’ Zo wordt er weer aan alles en iedereen gedacht 😉

Planten die het goed deden, en nog steeds doen zijn het lantaarnplantje en in de zomer het olijfboompje. Planten die goed te combineren zijn met allerlei stijlen van interieur. Voornamelijk staan er wat kleinere plantjes in de winkel, maar een paar grote planten ontbreken zeker niet. Er zijn mensen die van een prachtige eyecatcher houden en dan is een plant natuurlijk perfect!

Naast nieuwe planten, potten en manden komen er nu elke dag weer dozen binnen met van allerlei spullen. De zomer zwaaien we zo langzamerhand uit en het najaar doet bijna haar intrede. Of… soms lijkt het al of het al herfst is 😉 Tijd om het interieur te veranderen. Dat hoeft natuurlijk niet groots. Soms kan een leuke kaars of een mooi nieuw kussen al veel doen. Kom vooral eens langs om tussen al het nieuws te snuffelen en houd natuurlijk de website en Instagram in de gaten voor alle mooie nieuwe dingen!

Post a Comment

Your email address will not be published.