Retourneren

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een item retour te sturen (wettelijk herroepingsrecht).Laat ons dit dan zo snel mogelijk en duidelijk weten per mail en stuur het pakket uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourterug naar ons (onderstaand) adres.

Retourneren en geld terug

Nadat de artikelen door ons zijn ontvangen en geaccepteerd zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstortten op je rekening. De verzendkosten van uw bestelling en de verzendkosten van het retourneren worden door u de klant voldaan.

Retour zendingen kunnen worden verzonden naar:

Apollo Lifestyle
Jufferenstraat 33
8081 CP Elburg 

Graag een briefje bij de retourzending met je naam en eventueel bank-naam als deze anders is.

Retourneren in de winkel

Je kunt artikelen altijd binnen 14 dagen retourneren in onze winkel. Retourneren in de winkel is gratis. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop. Je kunt je terugbetalingen ook gebruiken om artikelen te ruilen of om nieuwe aankopen te doen in de winkel.

Acceptatie voorwaarden bij retourneren

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn.
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken

Let op!
Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen, kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.